opc_loader

Verlanglijst

.

E-kado

In principe kan er een kado-bon gegeven worden voor elk gewenst bedrag. Hieronder ziet u wat standaard bedragen. Indien u een kado-bon van een andere waarde wenst te geven is dit geen enkel probleem. Neem even telefonisch contact op met ons en wij regelen dit met de glimlach.

Indien u een bestelling doet van enkel een kado-bon, en het te betalen bedrag is minder dan het bedrag om in aanmerking te komen voor gratis verzending, kies dan voor vooruit betalen bank. U krijgt dan van ons een betaallink toegestuurd langswaar u de betaling kunt uitvoeren (zonder dat er verzendingskosten zijn gerekend) of u kan via uw bank de betaling in orde maken met aftrek van de verzendingskosten. Zoniet zal onze webshop automatisch verzendingskosten rekenen, welke u echter niet hoeft te betalen voor een kado-bon.

Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1

Een geschenkbon dient in één bestelling opgenomen te worden. Dus het is beter van één kado-bon van bv. € 50 te geven i.p.v. 2 stuks van €25, want deze moeten dan over 2 bestellingen gebruikt worden.

Klantenbeoordelingen

Voordelen?

Scherpe Prijzen
Groot Assortiment
Voor 15 h. Besteld,
        Zelfde Dag Verzonden
Telefonisch Bereikbaar
Positieve Reviews Van
        Tevreden Klanten
Veilig online betalen
 

Gratis Verzonden
  v.a € 40 in Belgi(ë)(que)
  v.a € 70 in Nederland
  v.a €100 in Deutschland
                    Luxembourg
 
                    
Bezoekadres

bloemschikmateriaal.be

Deco-flower
St Jozeflei 25
B-2390 Westmalle

Zie hier voor de
Openingsuren

.

Zoeken op kleur